Terveiset lomareissulta Lontoosta! Luulisi, että se on nukkekotiharrastajan paratiisi, vaan pieleen meni: missään keskustan alueelta ei erään lelukaupan myyjän mukaan ole nukkekotikauppaa, isossa Regent Streetin lelutavaratalossa oli niin mitättömät valikoimat, etten löytänyt edes sopivaa matkamuistoa, ja Harrodsillakin vedin vesiperän - turhaan kehuvat... No, onneksi muuten oli mukava lomaviikko ja äiti on täällä koti-Suomessa pitänyt huolen Aukustin ja mummulan tarpeista. :)

Jotain uutta on sentään. Kesähelteiden kunniaksi neuloskelin uusilla 1,5 mm:n sukkapuikoillani tällaiset villaiset lämmikkeet Aukustille tai mummulaan, missä noita nyt sitten tarvitaankin. Lankana ohut parsinlanka Fortissima Socka, jossa suurin osa on villaa.



Pikkukahvilaan olen myös tehnyt sateenvarjoharjoitelman ja lisää astioita jo jonkin aikaa sitten, mutta projekti on vielä sen verran kesken, että esiteltäköön kahvila seuraavan kerran sitten vasta ihan valmiina. Arjan linnunpönttö pääsee myös ihasteltavaksi vasta tuonnempana, koska on äidin luona ja minä puolestani en ennen juhannusta.