Eilen ja tänään on ollut sellaista hulinaa, että olen kumpanakin päivänä ehtinyt avata paketin vasta iltapäivällä. (Hulinaksihan näin äitiyslomalaisella riittää, kun pitää vauvan kanssa päästä liikkeelle aamukymmeneltä... ;) ) Eilisestä Loten paketista löysin ihania kirjoja, joista aapisessa ja laulukirjassa on ihan oikeat luettavat (ja laulettavat) sivut, sekä puisen, esimerkiksi lehtikoriksi hyvin sopivan laatikon. Nämä ovat juuri sitä ehtaa mummulakamaa. :)

 

Tänään avasin vuorostaan Marjatan talosta tulleen paketin, josta löysin suloisen mollamaijakitin. Olen näitä Josephine Parnellin nukke- ja nallekittejä kuolannut, muttei ole tullut vielä hankittua. Nytpä ei tarvitsekaan, ainakaan tällaista. :)

 

Itse paketoin pakettiin numero 7/8 silkkilangasta virkkaamani tyynyt, Lotelle vihreäsävyisen ja Marjatan taloon sinisävyisen. Vennen silkkilankaa oli ihana virkata, vaikken ole koskaan aiemmin kovin virkkaamisesta innostunutkaan, joten tytöt saivat tuntea inspiraation nahoissaan... ;) Toivottavasti näille löytyy paikka jostain sohvan nurkasta.

 

Tajusin muuten tuota mollamaijakittia ihaillessani, että kun emme kalenterien sisällöstä niin tarkkaan sopineet, niin unohdin tänä vuonna kokonaan kääriä mukaan materiaalipaketteja - kaikki pakettien sisällöt ovat ihan valmiita tekosia. Toivottavasti ei haittaa...