Ihastuin Epen työhuoneensa pöydälle tekemään Strindberg-lamppuun heti kun sen näin. Meidän vaarilla oli nimittäin tuollainen työpöydällään, ja olin miettinyt pääni puhki, miten sellaisen toteuttaisin. Kun sitten Väinölän Maria sai samanlaisen ja sain tietää lampun olevan Epen itse tekemä, en voinut kerta kaikkiaan vastustaa kiusausta. Onneksi Epe suostui tekemään vaihdon kanssamme, ja sen seurauksena vaari sai kirjoituspöydälleen Strindbergin, mummu kangasta, ja Epen nukkekodin väki tuohivakan sekä suun makeaksi. Kiitos kaunis!

Epen tekemä lamppu ja mummun kangas:

1990983.jpg


Minun vaihtoon tekemäni tuohivakka:

1990985.jpg


Teimme myös Tiinan kanssa vaihdon. Oikea Aukusti luotti vahvasti Hota-pulveriin, joten pitihän sitä saada pienemmällekin. ;) Tiinalle lähti melko samanlainen paketti kuin Epelle, tosin tuohivakka oli hieman pienempi ja tasareunaista mallia.

1990986.jpg


Tiinalta tuli meille vaikka mitä ihanaa: Sirkku-sokeripaketteja sokereineen ja sokeriastioineen, Hota-pulveria riittävästi pahempaankin särkyyn, sekä suloinen pitsiliina. Jotenkin minusta tuntuu ettei tämä mennyt nyt ihan tasan... voi olla, että Tiina saa tässä joulun alla tontuilta vielä jonkin yllärin... hmm...

2008112.jpg


Kiitos Tiina ja Epe ihanista vaihdoista!
1583244.jpg