Syksy on mennä vierähtänyt minimiehen kanssa puuhaillessa ja asuntoa remontoidessa. Muutto halki Suomen pikkuvauvan kanssa asuntoon, jossa uusiksi laitetaan kaikki pinnat ja kiinteät kalusteet, ei ole oikein omiaan miniaskarteluihin innostajana. Joskus lokakuun kieppeillä kuitenkin kaivoin askartelukamat muuttolaatikoista ja aloin lyhyinä vapaahetkinäni väsäillä pikkuisia tavaroita, ja niin vain tänään vaihdoimme huomenna alkavaa joulukuuta varten Lotan ja Sirkan kanssa taas pussilliset paketteja. Ihanaa, joulukalenteri!

 

Viime viikolla postimies kiikutti paketteja myös Alisa-Inkerin nukkekotiin. Vaihdoin Kaisan kanssa kuusi pakettia, jotka siis ovat minulla vielä ylimääräisenä ilona joka-aamuisen avaamisen lisäksi. :) Olen ajatellut, että saan aukaista toisenkin paketin ainakin niinä aamuina, kun minimies herättää minut yöllä tarpeettoman usein, ja toivon vain, että paketit eivät lopu kesken... ;)

 

Blogin hiljaiselo päättyy siis toistaiseksi tähän, ja ainakin jouluun saakka päivityksiä on luvassa joka toinen päivä (päivitämme Lotan ja Sirkan kanssa paketit aina kahden päivän välein, kuten viimekin vuonna). Jospa jouluun mennessä 1:1-koon remonttikin saataisiin viimein sille mallille, että mineilemäänkin mahtuisi paremmin, ja tammikuullakin syntyisi taas jotain esiteltävää. :)