Joulukalenterin ihanuutta tuntuu jatkuneen jo vaikka kuinka kauan, ja silti on vielä puolet paketeista avaamatta! Joka aamu olen ajatellut onnellisena, kuinka ihania vaihtokavereita minulla onkaan - taas kerran isot kiitokset Lotelle ja Marjatalle kaamosaamujen sulostuttamisesta. :)

Eilisaamuna suorastaan hihitytti, kun löysin Marjatan paketista pienen ja suloisen lasimaljan täynnä aivan käsittämättömän pieniä ja herkullisia kirsikoita! Pistin sormeni mukaan kuvaan, että tuosta koosta saisi edes jonkinlaisen aavistuksen. Tällaista käsitellessä tuntee kyllä itsensä ihan jättiläiseksi. :D

 

 

Tämän aamun paketista avasin Loten taattua laatua ja tyyliä olevat ruskeat mokkasaapikkaat sekä tyylikkään valkoisen käsilaukun. Nämä ovat kyllä aina yhtä upeita, ja niinkuin oikeassa elämässäkään, kenkiähän ei nukkekodissakaan voi olla koskaan liikaa... ;) Mummulan naulakon alle päätynevät nämäkin, jollei sitten jossain myöhemmässä projektissa niitä joskus tarvita kipeämmin.

 

Minä paketoin tytöille tämänkertaiseen pakettiin neulomani sormikkaat, Lotelle nuo vasemmanpuoleiset ruismarjapuuron väriset ruskeanpunaiset ja Marjatalle siniharmaat. Toivottavasti värivalinta osui kohdalleen.