Tänään valitsin pakettini sokkona lasikulhosta, ja nyt täytyy kyllä sanoa, että sokkona pysyn edelleen: paketissa ei ollut nimittäin antajan nimeä, enkä tietenkään kuolemaksenikaan muista kenen kirjekuoresta tämän ja toisen samanlaiseen ruskeaan paperiin käärityn paketin sain. Melko vahva aavistus minulla kyllä on, mutta ilmoittaudutko silti, kiltti. :)

Edit: Haa, ei minulla olekaan vielä dementiaa - se oli Tiinalta niinkuin aavistinkin. :)

Paketista paljastui aivan supersuloinen kynttilänsammuttaja, kynttilänjalka sekä varakynttilöitä. Postipojalle oli vain ilmeisesti sattunut tämän kanssa jokin vähän isommanlainen vahinko, koskapa kynttilänjalan pohjana ollut metallinen (nii-in) nappi oli huolellisesta paketoinnista ja pehmustuksesta huolimatta paketissa aivan kaksinkerroin vääntyneenä... :S Oioin sitä aamusella pihdeillä, ja eihän siitä tietenkään uudenveroista tullut, mutta on tuo toisaalta aika söötti noinkin - antiikkia, antiikkia, you know... ;)

 

Kynttilänsammuttajaa mummu ja vaari tarvitsevatkin kipeästi, eikä kynttilöitäkään ole koskaan liikaa etenkään näin joulun aikaan. Kiitos!