Olin koko viikon opiskeluihin liittyen harjoittelussa Keski-Suomessa ja molemmat viikonloput mummulan rakennuspuuhissa äidin luona. Mies kyllä kertoi, että kotiin oli tupsahtanut minulle lähetys Olivia Orsolta, mutta vasta tänään kotiin palattuani pääsin aukaisemaan jännittävän kuoren.

Paketissa oli kaunis puolipistoin kirjottu pelargoniatyyny, söötti pikkuinen karhu, aivan suloinen Pieni Karhukirja, Brunbergin mansikkapusuja sekä oranssi pitsiliina, jonka heti aloin nähdä silmissäni pyöreän tyynyn koristeena. Kiitos Olivia hurjasti hienosta ja runsaasta arpajaisvoitosta!

1238942855_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Tänä viikonloppuna mummulassa tapahtui viimein jotain merkittävää: katot on nyt maalattu, ikkunanpielet suurelta osin siistitty ja jo kolmen huoneen seinät tapetoitu! Vihdoin näyttää siltä, että mummu ja vaari pääsevät ehkä joskus purkamaan muuttolaatikkonsa. Minulle puolestaan oli tullut tänne kotiin Olivian kirjeen lisäksi toinenkin lähetys sisältäen kasan tiiliä, joten nyt pitäisi enää saada sauna/varastolaatikko tyhjennettyä kaikesta muusta roinasta, niin pääsisi muuraamaan väliseinää ja laatimaan lauteita.

Äiti lupasi laittaa kuvia mummulan remontin tämänhetkisestä vaiheesta, eli niitä odotellessa.1583244.jpg