Olipa kiva käydä Forssassa markkinoilla! Päivän saldona mukaan tarttui yhtä sun toista tarviketta ja valmistakin nukkekotitavaraa. Lisäksi oli tosi kiva tutustua ihmisiin, joiden töitä täällä netissä ihailee: Marian kanssa ehdin vaihtaa kiireestä huolimatta muutaman sanasen, ihailla Hannan äidille tekemää lehmää, nähdä Lotte ja Loten ihanat työt ihan oikeassa elämässä, ja paljon muuta.

Marisaan ja Eijaan ehdin tutustua paremminkin, kun heidän kyydissään pääsin markkinoille, ja meillä on jo suunnitelmia nukkisnäpertelyistä yhdessä. Ja pitipä minun lähteä Forssaan asti tutustuakseni naapuriini (meillä on usein aamuisin yhteinen bussimatka) sekä tavatakseni sukulaistani, jonka nukkekotiharrastuksesta itse en tiennytkään, äiti kuulemma kylläkin.


Tällaisia tuliaisia toin kotiin:

Lotelta
valkoisen tuolin, säilykkeitä ja ihanan kanelintuoksuisen pellillisen korvapuusteja.

1769534.jpg


Marialta pesupöydän ja radion.

1769538.jpg


Wooperilta muutaman kukkaruukun sekä pienen maitokannun.

1769541.jpg


Doloreksesta 0.8 mm:n neulepuikkoja, 0.4 mm:n virkkuukoukku, lankoja, tekovettä ja kaupan päälle muutaman vehkan tai kallan tulevan viherhuoneeni kukkapenkkiin.

1769508.jpg


Forssan Kankaisesta pienikuvioisia kankaita (sekä loistavia ideoita kaupan päälle), ja koivuviilua muistaakseni Pienestä nukkekotikaupasta.

1769522.jpg

Kiitos teille kaikille, oli tosi kiva päivä!
1583244.jpg