Ei tuo Stadin slangi oikein luonnistu, mutta vähän pitää yrittää. ;)

Tällä viikolla miniklubissa punottiin. Hannan Nukkekotiyhdistyksen pikkujouluissa esittelemä malli jatkaa maailmanvalloitustaan, ja mekin toteutimme omat versiomme Jaanan opastuksella. :) Jaanalla oli mukanaan niintä ja muita punontamateriaaleja siinä määrin, että pienemmän kaupan valikoimat kalpenevat sen rinnalla, ja niitä saimme käyttää mekin - kiitos!

Tällaisia koreja minä sain aikaiseksi.

2153010.jpg

Sangallinen kori syntyi kerhossa, tumman pyöreän viimeistelin kotona. Olen tuohon sangalliseen varsin tyytyväinen etenkin ensimmäiseksi tuolla mallilla punotuksi koriksi, tuo vaalea niini on niin ihanan väristä - tuo aivan mieleen joksikin aikaa ulos sateeseen ja paisteeseen jääneen rottinkikorin. :) Pyöreän korin funktio on vielä auki, mutta luulen, että laitan siihen ketjut ja siitä tulee amppeli pihakukille - pohjan saa muotoiltua pyöreämmäksikin, joten sellaisena se voisi näyttää hyvältä.


Esitelläänpä vielä edellisen kerhokerran tuotokset, pukki nro 3 ja pikkuinen olkitähti. Pukki on jo muuttanut muuhun kortteeriin, tähti lojuu tuolla vielä odottamassa inspiraatiota jatkojalostusta varten... ;)

2123141.jpg
1583244.jpg